Aku Ikhlas Aftershine Ft Damara De Live Cover

Aku Ikhlas Aftershine Ft Damara De Live Cover Слушать mp3. Музыку загрузил First Time. Продолжительность песни составляет 4 мин 33 сек. Так же ниже на странице вы найдете новинки бесплатные mp3 песни и клипы, приятного прослушивания.

Оригинальное описание:

Songwriter : Andika Permana Putra AFTERSHINE
Link oringinal song :

Lirik :
Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu
Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai
Koe sing gemati
Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulong ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu
Aku ngerti mripat iki seko koe
Aku jaluk ngapuro
Aku pengen awak dewe iso berbarengan
Jogonen sopo sing ngancani koe saiki
Gemateni de'e ojo disia siake
Aku iso ninggalke de'e demi koe
Rungokno aku gunakno mripat iki
Kanggo neruske kebahagiaanmu
Aku Ikhlas wes aku pamit
Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulong ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu
Pancen iki dalane
Aku raiso nompo
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu kepie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane
Mungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe
Pancen dudu jodone
#akuikhlas #aftershine #coverakustik #cover
Комментариев нет.

Похожая музыка: