Esa Risti Layang Dung Restu Ldr Official Music Live

Esa Risti Layang Dung Restu Ldr Official Music Live Слушать mp3. Музыку загрузил Music Interactive. Продолжительность песни составляет 5 мин 13 сек. Так же ниже на странице вы найдете новинки бесплатные mp3 песни и клипы, приятного прослушивания.

Оригинальное описание:

Official Music Live from Esa Risti "Layang Dungo Restu - LDR "

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Justin Lie
Videographer by Standby
℗ & © Maska Music Records

Lokasi : Kuning Kitchen and Cafe

Musisi :
Cak : Deo
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Sound Engineer : Taufiqul .R

Kowe Ora Nduwe Ati - Safira Inema :
Kebal Kelaran - Happy Asmara :
Lupakan Mantan - Mala Agatha :
Kuat Ati - Mala Agatha :
Aku Ikhlas - Safira Inema :
Angin Dalu - Safira Inema :
Ngraji Angin - Lina Shalova :
Ati Sing Liyo - Irenne Ghea :
Sambel Terasi - Safira Inema :
Para Mantan - Mala Aghata :

Lyric :
Layang Dungo Restu - LDR

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku
#EsaRisti
#LayangDungoRestu
#MusicInteractive

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :
Комментариев нет.

Похожая музыка: