Gfriend Mago Dance Cover In Public Indonesia Dance Cover By Govitty Nell

Gfriend Mago Dance Cover In Public Indonesia Dance Cover By Govitty Nell Слушать mp3. Музыку загрузил Govitty Nell. Продолжительность песни составляет 7 мин 34 сек. Так же ниже на странице вы найдете новинки бесплатные mp3 песни и клипы, приятного прослушивания.

Оригинальное описание:

GFriend - Mago
Dance in public
Dance cover in public
Dance cover in public Indonesia
Kpop in public
Kpop in public Indonesia


Bahasa:
Hiii
Maaf ya video kali ini emang agak kurang bagus
Dari detail sampe cara penyampaian dance nya emang kurang
Jujur aku juga baru sadar pas ngedit, mungkin karna emang kurang latihannya dan kalo kalian merasa power ku kurang disini aku ngerti sih karna aku juga merasa gitu, ini karna aku pagi nya juga udah buat dance cover 'Twice - Cry For Me' tapi aku ga akan mengelak kalo kalian bilang video kali ini mengecewakan :')

Anyway kalo ada saran dan masukan silahkan banget komen di bawah tapi mohon kata-kata nya di jaga :)


English:
Hii
I'm sorry if today's video isn't that good
From the detail to the way I deliver the dance, it's not that good
Tbh I just realized it while editing the video, maybe It's I didn't practice enough and if u guys feel that my power is also lacking here, I understand that because I feel it too, because the morning I filmed this, I filmed another dance cover 'Twice - Cry For Me' but if u guys say today's vid is disappointing I wouldn't avoid it
Комментариев нет.

Похожая музыка: